MOBİLYACILAR KATAR'DAN UMUTLU DÖNDÜ

MOBİLYACILAR KATAR

Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, MODEF Fuarcılık 2014 projeleri kapsamında 19 Şubat tarihinde gerçekleştirilen İnegöl-Katar İkili İş Görüşmesi projesinin son derece başarılı geçtiğini ifade etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, MODEF Fuarcılık tarafından 19 Şubat tarihinde gerçekleştirilen İnegöl-Katar İkili İş Görüşmeleri projesinin değerlendirmesini yaptı. Dün saat 15.00’da MODEF EXPO binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Şen, projesinin son derece başarılı olduğunu ve bu proje ile ilerleyen dönemde Katar’da yapılacak olan iş görüşmelerinin tohumlarının atıldığını ifade etti.

 

KATAR’DA TOHUMLARI ATILDI

Konu ile ilgili MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Şen, “MODEF Fuarcılık 2014 projeleri kapsamında Nisan fuar katımcılarının yurt dışı pazarına açılmaları adına ilk adımını gerçekleştirmiş olduğumuz Katar ikili iş görüşmeleri projesinde 13 firma ve 14 mobilya firma temsilcisi 19 Şubat tarihinde Katarlı 52 mobilya firma temsilcisi ile bir araya geldi. 19 Şubat’ta yapılan görüşmelere Katar Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Mohammad bin Ahmad al Obaidly ve Katar Ticaret Müşavirimiz Sayın Mustafa Güleç‘in Katar pazarı hakkında vermiş olduğu bilgilendirmeler ile başlayan ikili iş görüşmeleri saat 10.30’da başlayıp akşam saat 16.00’ya kadar devam etti. Katar’da bulunan 14 İnegöl Mobilya temsilcisi kendi konseptleri ile ilgilenen Katarlı mobilya alıcılarına ürünlerini tanıtma, fiyat aralıklarını belirtme ve pazara giriş konuları ile ilgili gerekli bilgilendirmelerde bulunma fırsatını yakalamış oldu. Aynı zamanda Katarlı mobilya alıcıları ile bir sonraki gün iş detaylarını konuşabilmek adına Katarlı mobilya firmaları ile kendi mağazalarında toplantılar yapıldı. Yine 19 Şubat akşamı Sayın Katar Büyük Elçisi Ahmet Demirok‘un İnegöllü mobilya temsilcileri için vermiş olduğu Büyükelçilik resepsiyonuna İnegöllü mobilya firmaları dışında Katar Türk İş Adamları Dernek Üyeleri ve Katar yerel basınının katılımı ile Büyük Elçilik resepsiyonu gerçekleşti. 20 Şubat günü ise İnegöllü mobilya temsilcileri Doha’nın ünlü mobilya caddesinde tam günlük Katarlı mobilya firmalarının showroomlarını ziyaret ederek hangi mobilya konseptinin Katar mobilya sektöründe yer aldığını görme ve ikili iş görüşmelerini detaylandırma fırsatı bulmuş oldu. Genel anlamda tüm heyetin iş görüşmeleri ve organizasyon gayet başarılı geçmiş olup ilerleyen süreçlerde Katar’da yapılacak olan iş görüşmelerinin tohumlarını bu proje ile hayata geçirmiş olmanın mutluğunu yaşamış olmaktan ve bu konu üzerinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07